11.8 C
Valls
Dissabte, Març 28, 2020

Quatre municipis de l’Alt Camp doblen en població en dues dècades

Entre els 23 municipis de la comarca hi ha creixements desiguals, i en tres, hi ha fins i tot descens poblacional.

A grans trets, hi ha quatre casos que doblen la població en vint anys: Cabra del Camp, Montferri, Puigpelat i Querol.  Els motius són els increments en les urbanitzacions  on excepte el cas de Puigpelat, els altres tres casos avui en dia hi ha mes població en elles que en el nucli principal.

I tres que baixen, que són el Pont d’Armentera, Vilabella i la Riba. Aquest darrer es el municipi que mes població perd.

En la resta hi ha increments variables, però sense doblar la població. D’aquest darrer grup destaquen els municipis amb increments superiors al 40% com Aiguamúrcia, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Rourell o Vallmoll.

En els municipis en què la població ha pujat entre el 20 i el 40% hi ha Alcover, Alió, els Garidells, Mont-ral, Rodonyà, Valls i Vila-rodona.

En la resta els increments de població són de menys del 20%, que són: Bràfim, Figuerola del Camp, la Masó i el Milà. De fet, aquest municipi és el que té una població més estable en aquests vint anys, només hi ha hagut un increment de població del 4,49%.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

‘Tornarem’, l’emotiu vídeo dels professors de l’escola Bernardí Tolrà de Vila-rodona

Els professors de l'escola Bernardí Tolrà de Vila-rodona han realitzat un vídeo dirigit als seus alumnes i pares recordant que tot tornarà quan aquesta epidèmia hagi passat.

L’ANC promou una campanya de mascaretes d’ús no sanitari

l'activitat del Valls per la Llibertat del mes d'abril queda substituïda i serà de forma virtual.

USPAC demana mesures urgents degut a la propagació a la Comissaria de Mossos de Valls

Actualment la comissaria de Mossos d'Esquadra de Valls confirmen que tenen dos positius confirmats i ingressats a un hospital i amb 20 agents aïllats i amb simptomatologia

VÍDEO | Continuen les sancions a persones que trenquen el confinament als barris de Valls

D'ençà que va entrar en vigor el decret de l'estat d'alarma, la Policia Local de Valls ha sancionat a 36 persones i n'ha detingut a 2

El govern espanyol paralitza l’activitat dels treballadors no essencials a partir de dilluns i fins al 9 d’abril

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que l'executiu paralitzarà l'activitat dels treballadors dels serveis no essencials