10.2 C
Valls
Dimecres, Febrer 26, 2020

Quatre municipis de l’Alt Camp doblen en població en dues dècades

Entre els 23 municipis de la comarca hi ha creixements desiguals, i en tres, hi ha fins i tot descens poblacional.

A grans trets, hi ha quatre casos que doblen la població en vint anys: Cabra del Camp, Montferri, Puigpelat i Querol.  Els motius són els increments en les urbanitzacions  on excepte el cas de Puigpelat, els altres tres casos avui en dia hi ha mes població en elles que en el nucli principal.

I tres que baixen, que són el Pont d’Armentera, Vilabella i la Riba. Aquest darrer es el municipi que mes població perd.

En la resta hi ha increments variables, però sense doblar la població. D’aquest darrer grup destaquen els municipis amb increments superiors al 40% com Aiguamúrcia, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Rourell o Vallmoll.

En els municipis en què la població ha pujat entre el 20 i el 40% hi ha Alcover, Alió, els Garidells, Mont-ral, Rodonyà, Valls i Vila-rodona.

En la resta els increments de població són de menys del 20%, que són: Bràfim, Figuerola del Camp, la Masó i el Milà. De fet, aquest municipi és el que té una població més estable en aquests vint anys, només hi ha hagut un increment de població del 4,49%.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Consell d’Alcaldes passa a dir-se Consell d’Alcaldesses i Alcaldes de l’Alt Camp

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, en un plenari de tràmit amb només tres punts de l’ordre del dia, ha aprovat per...

La CGT presenta el preavís per a la vaga del 8-M

La CGT ha entrat aquest dimarts al Departament de Treball el preavís de convocatòria de vaga general per al pròxim 8 de...

La presidenta de la Diputació visita la Llar d’Infants L’Espígol i la fàbrica Rosa Gres de Vallmoll

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha dut a terme una visita institucional a Vallmoll dins del cicle de...

Agricultura desencalla les obres de la xarxa de reg de la Comunitat de Valls

El Ministeri d’Agricultura ha signat finalment el conveni que permet al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació desencallar i poder executar les...