/, Comarques/Puigpelat inaugurarà la plaça 1 d’Octubre

Puigpelat inaugurarà la plaça 1 d’Octubre

Serà dilluns, 10 de setembre, a dos quarts de 10 de la nit amb descoberta de placa, ofrena floral, actuació musical i coca amb cava per a tothom

per | 2018-09-04 12:35:5004/09/2018 12:35 | 0 comentaris

Dins dels actes amb motiu de la Diada Nacional destacarà la inauguració de la plaça 1 d’Octubre, la que hi ha davant del Casal Puigpelatenc.

En concret, serà dilluns, 10 de setembre, a partir de dos quarts de 10 del vespre amb la descoberta de la placa. Després, ofrena floral al mateix indret i seguidament recital de música catalana a càrrec de la Jove Orquestra Bachrock, la Coral Veus del Camp i la soprano Núria Besora, i acabarà amb coca, cava i un refresc per a tothom.

Cal recordar que el consistori va fer una enquesta per l’app municipal entre els veïns majors de 16 anys, i de les tres opcions proporcionades per majoria absoluta va guanyar la proposta de posar el nom 1 d’Octubre.

 

Altres actes de la Diada

Per començar dissabte, 8 de setembre, a partir de dos quarts de 9 del matí hi haurà una caminada nocturna des de Puigpelat fins a Vila-rodona, amb sortida des de davant del Casal Puigpelatenc. Es preveu que la caminada sigui d’unes tres hores.

Els actes tornaran diumenge, 9 de setembre. Hi haurà una sessió de cinema al Casal. Serà a les 6 de la tarda, amb la projecció de la pel·lícula ‘Ready Player One’. El mateix diumenge a les 10 de la nit hi haurà correfoc pels carrers del poble.

Deixa un comentari