//Protesta amb paper higiènic als Jutjats de Valls per “netejar la injustícia espanyola”

Protesta amb paper higiènic als Jutjats de Valls per “netejar la injustícia espanyola”

L’acció convocada pel CDR, que ha començat a la plaça del Blat amb la lectura d’un manifest i la crema de fotografies del rei, ha arribat fins als Jutjats de Valls, on s’ha llençat paper higiènic

per | 2019-11-06 20:00:4406/11/2019 20:00 | 0 comentaris

Aquesta tarda de dimecres, 6 de novembre, el CDR de Valls ha organitzat una protesta a la plaça del Blat sota el lema “Alliberem els ostatges, netegem la injustícia espanyola”.

Tal com han exposat en la lectura d’un manifest, l’objectiu era mostrar el rebuig a la repressió per part de la justícia espanyola i reclamar la llibertat dels joves del Camp de Tarragona empresonats arran de les protestes contra la sentència del Procés —Joan Tortosa, Laura Solé i David Solé—, així com de la resta de presos polítics d’arreu del territori. Durant la concentració també s’han cremat fotografies del rei Felip VI.

Seguidament els manifestants han enfilat el carrer de la Cort i, amb una pancarta que exigia la llibertat de Joan Tortosa i Laura Solé, han iniciat una marxa fins als Jutjats de Valls, on s’han sentit càntics contra la policia i s’han cantat “Els Segadors”. En arribar als Jutjats també s’ha llençat paper higiènic contra l’edifici, gest simbòlic per “netejar la injustícia espanyola”.

Deixa un comentari