//Protesta a Valls coincidint amb la finalització del judici a l’1-O

Protesta a Valls coincidint amb la finalització del judici a l’1-O

La manifestació s’ha desplaçat des de la plaça del Blat fins als jutjats, on s’ha llegit un manifest unitari per part dels representants de les organitzacions convocants

per | 2019-06-12 20:42:4212/06/2019 20:42 | 0 comentaris

Aquest dimecres, 12 de juny, al vespre les entitats i partits independentistes de la ciutat (ANC, Òmnium, CDR, Taca d’Oli, JxCat, ERC, CUP i Compromís per Valls) han protagonitzat una concentració unitària coincidint amb l’acabament del judici del Procés.

La manifestació s’ha desplaçat des de la plaça del Blat fins als jutjats, on s’ha llegit un manifest unitari per part dels representants de les organitzacions convocants. L’acte, que ha tingut lloc a la mateixa hora a Barcelona i en moltes ciutats del país amb el lema “Llibertat: l’autodeterminació és un dret”, ha finalitzat amb el cant d’‘Els segadors’.

En l’esmentat manifest s’assenyala que el judici a l’1-O és “un escarni, un atemptat a la democràcia i als drets civils i polítics i, en especial, al dret a l’autodeterminació”.

El manifest acaba dient: “Tenim esperança, com ha passat amb el dictamen de Nacions Unides, els tribunals internacionals acabaran condemnat l’Estat espanyol per aquest intent barroer de convertir drets en delictes. I fent-ho, reforçaran la causa de la nostra llibertat.”

Deixa un comentari