14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

Per Nadal, la Societat Agrícola de Valls es convertirà en “la fàbrica de les il·lusions”

Aquest dimarts, dia 5 de novembre, al migdia s’ha presentat a la sala de la Cooperativa de Valls el projecte “la fàbrica de les il·lusions” que tindrà lloc els dies 2 i 3 de gener de 10 a 13h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13h.

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l’Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Amb aquesta nova proposta, els infants de Valls podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis.

L’espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 2 a 11 anys, acompanyats per una persona adulta i l’accés serà gratuït.

La durada de la visita serà aproximadament de 20 minuts per cada grup (en grups de 30 persones).

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que oferirà el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió o el cap d’any infantil.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula