//Per Nadal, la Societat Agrícola de Valls es convertirà en “la fàbrica de les il·lusions”

Per Nadal, la Societat Agrícola de Valls es convertirà en “la fàbrica de les il·lusions”

Els infants de Valls podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis.

per | 2019-11-05 12:37:0405/11/2019 12:37 | 0 comentaris

Aquest dimarts, dia 5 de novembre, al migdia s’ha presentat a la sala de la Cooperativa de Valls el projecte “la fàbrica de les il·lusions” que tindrà lloc els dies 2 i 3 de gener de 10 a 13h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13h.

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l’Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Amb aquesta nova proposta, els infants de Valls podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis.

L’espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 2 a 11 anys, acompanyats per una persona adulta i l’accés serà gratuït.

La durada de la visita serà aproximadament de 20 minuts per cada grup (en grups de 30 persones).

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que oferirà el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió o el cap d’any infantil.

Deixa un comentari