14.9 C
Valls
Diumenge, Abril 5, 2020

Per Carnaval, tot s’hi val: Valls viu la rua de Carnestoltes

Després d’un participatiu Dijous Gras, aquesta tarda ha arribat l’acte més esperat de la celebració de Carnaval a Valls: la rua de Carnestoltes, que ha donat el tret de sortida a les 7 de la tarda a la plaça del Blat.

L’han encapçalat, un any més, el Moixó Foguer i els set ambaixadors, que han fet la seva atrevida representació en diversos punts del recorregut. La rua ha avançat pel carrer de la Cort, el Pati, els carrers Gonzàlez Alba i Germans Sant Gabriel, la carretera de Montblanc, la plaça dels Quarters, el carrer del Teatre i el carrer Jaume Huguet, des d’on s’ha tornat a dirigir al Pati.

S’hi han vist nombroses comparses i disfresses d’allò més originals, juntament amb altres vestimentes més clàssiques. Totes, però, amb un denominador comú: moltes ganes de fer gresca i omplir els carrers de Valls de confeti i disbauxa.

En arribar a la plaça del Pati s’ha fet entrega del premi a la millor carrossa i s’ha viscut la ballada final dels elements de Carnaval. La festa continuarà a la Sala RedStar a partir d’aquesta mitjanit amb una festa d’ambientació vikinga, i s’allargarà fins ben entrada la matinada.

Demà, “diumenge de ressaca”, l’Associació de Veïns del Barri Antic portarà una sessió de música dels 80 a la plaça de l’Oli, a partir de les 12.30 h. Els actes de la programació de Carnaval continuaran el Dimecres de Cendra, el proper dia 26, quan s’acomiadarà la gresca fins l’any vinent.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Firagost de Valls manté les seves dates

De moment no hi ha previsió de suspendre o ajornar la Firagost. Foto: El Vallenc

Ajornada la Fira-Mercat del Vehicle Usat de Valls

Fira-Mercat del Vehicle Usat a Valls l'any passat. Foto: El Vallenc La VIII Fira-Mercat del Vehicle Usat i...

Neix una coalició internacional per respondre a la covid-19 en països amb recursos limitats

Es marquen com a objectiu accelerar la recerca sobre la covid-10 en aquelles àrees on el virus podria causar estralls en els ja de per si fràgils sistemes de salut i tenir un enorme impacte de salut en les poblacions vulnerables.

VÍDEO | L’altra cara dels serveis essencials: els quioscos

Els quioscos estan autoritzats a vendre diaris i revistes durant l'estat d'alarma, però el sector denuncia el descens que han patit les vendes

S’ajorna la reunió de la Taula de Coordinació de les Decennals

Imatge d'arxiu d'una reunió organitzativa de les Decennals La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la...