//Òmnium Alt Camp celebra l’assemblea general

Òmnium Alt Camp celebra l’assemblea general

L’assemblea general va renovar la junta directiva territorial, en què va sortir votada per àmplia majoria una candidatura continuista del mandat anterior.

per | 2019-02-06 09:17:2506/02/2019 09:17 | 0 comentaris

Òmnium Alt Camp ha celebrat aquest dimarts, 5 de febrer, l’assemblea general davant dels socis, que van omplir la seu territorial.

La sessió va començar amb la lectura de l’acta de l’assemblea general anterior i, a continuació, es va aprovar la memòria econòmica i d’activitats que es van fer el passat any 2018. Seguidament, es va presentar el Pla de treball anual, en què s’ha volgut accentuar la vessant cultural de l’entitat amb noves activitats que veuran la llum aquest 2019.

L’assemblea general també va servir per renovar la junta directiva territorial, en què va sortir votada per àmplia majoria una candidatura continuista del mandat anterior.

L’últim punt del dia va ser la presentació del Judici a la Democràcia, a càrrec de Roser Sebastià, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural. Durant aquesta presentació es van concretar, davant dels socis i simpatitzants, els actes que Òmnium Cultural portarà a terme durant aquest judici a la democràcia.

Deixa un comentari