//Obren les parades del Mercat de Nadal de Valls

Obren les parades del Mercat de Nadal de Valls

El Mercat de Nadal també restarà obert diumenge dia 16 de desembre de les 10 del matí a les 8 del vespre

per | 2018-12-15 11:28:2415/12/2018 11:28 | 0 comentaris

Aquest dissabte dia 15 de desembre, a matí, s’han obert les parades d’una nova edició del  Mercat de Nadal-Fira de Capons, Aviram i Motius nadalencs-Ficap-2018 amb una àmplia oferta d’aviram viu, arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel i dolços, objectes ornamentals…, i tot el que és adequat i es necessita per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. Aquest mercat tindrà per escenari el centre de Valls, concretament la plaça del Blat, el Pati, i els carrers de la Cort i Jaume Huguet, i irradia per tota la ciutat.

El Mercat de Nadal que també restarà obert diumenge dia 16 de desembre  de les 10 del matí a les 8 del vespre, s’hi pot reviure de nou una de les tradicions més genuïnes del calendari vallenc, amb una àmplia oferta d’aus de corral, rucs i someres… i elements nadalencs. Es dona un servei d’escorxador homologat, a totes les persones que a l’adquirir l’au en vulgui fer ús, a fi de recollir-lo mort i plomat.

El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus El Francolí i la Societat Sant Antoni, i amb el suport del Port de Tarragona, Consorci Zona Franca i Repsol.

Deixa un comentari