/, Castells, Portada Destacada/Obren a licitació la museografia del Museu Casteller de Catalunya

Obren a licitació la museografia del Museu Casteller de Catalunya

L’import de licitació és d’1.823.577 euros IVA inclòs i inclou el subministrament i instal·lació completa de la museografia, a més de les obres d’adequació inherents

By |2018-06-15T21:36:10+00:0014/06/2018 18:11|0 Comments

L’Ajuntament de Valls ha aprovat el projecte museogràfic del Museu Casteller de Catalunya i, a la vegada, la licitació pública de les obres i treballs d’instal·lació de la museografia. Segons l’alcalde, Albert Batet, “es tracta de l’última fase per completar aquest equipament cultural i turístic que s’ha aixecat a la plaça del Blat, quilòmetre zero del fet casteller”, un projecte impulsat pel consorci integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament i la Coordinadora de Colles Castelleres.

L’edifici, obra del prestigiós arquitecte Dani Freixes, està completament construït amb 2.800 m2 de superfície i resta, com a última fase, la instal·lació de tota la museografia a l’interior, que ara es licita i que ha dissenyat el reconegut escenògraf i museògraf Ignasi Cristià. L’import de licitació és d’1.823.577 euros IVA inclòs i inclou el subministrament i instal·lació completa de la museografia, a més de les obres d’adequació inherents. En relació amb la darrera licitació que, per un import d’1,6 milions d’euros, es va haver de declarar deserta perquè l’empresa adjudicatària hi va acabar renunciant, s’han introduït canvis per millorar el projecte i garantir una major concurrència al concurs.

Leave A Comment