//Obre una nova edició del mercat de la calçotada

Obre una nova edició del mercat de la calçotada

Les parades posen a la venda productes d'alimentació i artesania als carrers Jaume Mercadé, Germans Sant Gabriel i Francesc Català Roca.

per | 2020-01-25 12:45:2625/01/2020 12:45 | 0 comentaris

Aquest dissabte 25 de gener des de les onze del mati i les vuit del vespre s’han obert les parades del mercat de la calçotada. Les parades posen a la venda productes d’alimentació i artesania als carrers Jaume Mercadé, Germans Sant Gabriel i Francesc Català Roca.

D’altra banda, el mercat de la calçotada també obrirà portes aquest diumenge 26 de gener, de les deu del matí fins a les quatre de la tarda.

Paral·lelament, als matins de dissabte i diumenge, dies 25 i 26 de gener, la plaça del Pati és  l’epicentre de la festa. Al matí ha obert el Mercat de Tastets de Cuina de Calçot que enguany preparen els restaurants 9KdValls, Planeta Kasteller, Luga, Portal 22, Ecliss, Cal Ganxo, Vermut Montseta i Càtering ForEvents i els vins de la DO Tarragona representats pels cellers Vinícola de Nulles, Mas Vicenç, Blanch i Sanromà. En aquesta ocasió, tothom pot degustar fins a les 14h les especialitats a base de calçots, maridats amb els vins dels cellers a 2 euros la copa. Ja a la tarda (19h) els assistents poden gaudir de la música del Djs Carlos Arias i Alex Murmur.

També aquests dos dies s’exposen al passeig de l’Estació (tocant a l’estació de busos), la trobada de Citroën 2 cavalls.

Deixa un comentari