/, Cultura, Portada Destacada/Novetats en els Pastorets Principals de Valls

Novetats en els Pastorets Principals de Valls

El GTP ultima una nova edició dels Pastorets

per | 2017-11-29 19:12:0129/11/2017 19:12 | 0 comentaris

Els membres del Grup del Teatre Principal ultimen els preparatius del tradicional espectacle nadalenc. Una de les novetats d’aquest any serà una doble funció el divendres 29 de desembre, a les 6 de la tarda (hora habitual) i a les 9 del vespre . A part de donar cabuda a més espectadors, la intenció del grup és oferir un horari més vespertí que s’adeqüi a les necessitats de tot el públic potencial.

Una altra de les novetats es troba en el repartiment i en la direcció de l’espectacle. Després que l’any passat Marc Ayala s’acomiadés des de l’escenari interpretant el paper de Fredolic, aquest any Nil Fabra serà l’encarregat d’interpretar aquest pastor. En conseqüència també canvia la seva parella, la Sulina, que aquest any serà interpretada per Laia Batet. Bàrbara Flores, qui fins ara havia interpretat aquest paper, en la present edició és la directora de l’espectacle.

L’altra parella de pastors, la de Garrafó i Mariana, segueix estant en mans de Xavier Albino i Marta Ortega.

En els papers de Satanàs i Llucifer, Roger Montalà repeteix en el primer, i Mònica Rius serà la seva acompanyant escènica.

El paper d’àngel serà interpretat per Ariadna Mariné i Glòria Segura, i en aquesta dualitat trobarem un altre dels canvis que aquest any prepara l’espectacle.

Deixa un comentari