/, Portada Destacada/Nova concentració de suport als presos polítics dimecres dia 16 a la plaça del Blat

Nova concentració de suport als presos polítics dimecres dia 16 a la plaça del Blat

Els organitzadors demanen als assistents que portin llaços i peces de color groc i que exhibeixin els cartells i domassos que han repartit les entitats reclamant l’alliberament dels presos

per | 2018-05-09 09:21:1809/05/2018 09:21 | 0 comentaris

Dimecres de la setmana que ve, 16 de maig, es compliran set mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart per un suposat delicte de sedició. Per aquest motiu, l’ANC de Valls i Òmnium Alt Camp organitzen una concentració a la plaça del Blat com a mostra de suport als Jordis i a la resta de presos polítics. La concentració s’afegirà a les que es faran a tot el país seguint la crida de l’ANC i Òmnium Cultural.

Valls-Alt Camp per la Independència i Òmnium Alt Camp organitzen el dia 16 de cada mes aquestes concentracions a la plaça del Blat per exigir l’alliberament de Jordi Sànchez, de Jordi Cuixart i de la resta de presos polítics i per denunciar la involució democràtica de l’Estat espanyol. Cal recordar, però, que el passat mes d’abril, en complir-se el mig any de l’empresonament de l’expresident de l’ANC i del president d’Òmnium, l’acció reivindicativa es va traslladar a Barcelona i va fer que centenars de milers de persones omplissin el Paral·lel i la plaça d’Espanya seguint la crida de l’Espai Democràcia i Convivència, una plataforma transversal que aplega entitats, sindicats i organitzacions, entre les quals l’ANC i Òmnium. Trenta-un autobusos de l’Alt Camp es van desplaçar aleshores fins a Barcelona per participar en la multitudinària manifestació.

Els organitzadors demanen als assistents que portin llaços i peces de color groc i que exhibeixin els cartells i domassos que han repartit les entitats reclamant l’alliberament dels presos.

Deixa un comentari