Un veí de Valls ha estat condemnat a nou mesos de presó per una agressió sexual que va tenir lloc a Valls el passat 1 de juny del 2014, quan una dona va patir un assalt de matinada al parc Barrau, davant del seu portal, quan estava a punt d’entrar a l’habitage.

Fiscalia demanava gairebé sis anys de presó, mentre que l’acusació particular un total de deu anys, però el jutge de la secció segona de l’Audiència Provincial de Tarragona considerava que patia un trastorn pel consum d’alcohol i cocaïna com a atenuant per no fer cas a les peticions d’anys de presó.

Finalment, s’ha condemnat l’agressor a nou mesos de presó, ordre d’allunyament de 200 metres i indemnitzacions per valor de 2.200 euros per danys morals i lesions.

Segons l’acusat tan sols pretenia robar-li la bossa de mà, ja que aquell dia s’havia gastat tots els seus diners en màquines escurabutxaques. Finalment i després d’un estira-i-arronsa en què l’agressor va fer tocaments, aquest va fugir pels crits de la dona, però un grup de joves que els van sentir el van perseguir i van ajudar que la Policia Local el pogués detenir.