//Més de vuitanta models i quinze desfilades a la passarel·la Valls Viu la Moda primavera-estiu

Més de vuitanta models i quinze desfilades a la passarel·la Valls Viu la Moda primavera-estiu

Tindrà lloc dissabte a la plaça del Pati a partir de les 9 del vespre amb la presència d’una desena d’establiments de la ciutat

per | 2019-05-13 13:46:4313/05/2019 13:46 | 0 comentaris

Dissabte, 18 de maig, arriba una nova edició del Valls Viu la Moda, que tornarà a tenir la plaça del Pati com a punt neuràlgic que acollirà una passarel·la de moda que comptarà amb més de vuitanta models, quinze desfilades i un total de deu establiments del municipi.

Tot i que la passarel·la tindrà lloc dissabte a partir de les 9 del vespre, divendres, de 5 de la tarda a 11 de la nit es podrà veure l’assaig previ.

La passarel·la de moda pròpiament dia començarà dissabte a partir de les 9 del vespre, en què es faran els quinze desfilades de les novetats de la moda primavera-estiu amb la presència de deu establiments del municipi: Nardo, Pluvinet, Cortés, Encants a Mida, Peuets, Piñas Joieria, Chic Bebé, Concrete i Positivo Man. També hi col·laborarà l’Escola de Dansa Adagi amb diferents coreografies durant a desfilada i l’agència artística Loren amb la sonorització, il·luminació i la posada d’una pantalla gegant on poder seguir la desfilada.

En concret, a la passarel·la es podrà veure moda infantil, juvenil, home-dona, joieria, sabateria i complements.

Deixa un comentari