//Més de 10 parades de creacions i produccions d’artistes seran al Mercat d’Art Jove de Valls

Més de 10 parades de creacions i produccions d’artistes seran al Mercat d’Art Jove de Valls

La jornada, que coincidirà amb el Mercat de Nadal de la ciutat, s’acompanyarà de diferents activitats artístiques i musicals

per | 2019-12-10 11:42:2310/12/2019 11:42 | 0 comentaris

El 14 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal a Valls, tindrà lloc la 18a edició del Mercat d’Art Jove al Pati, una mostra d’artistes locals i de la comarca que se celebrarà al Pati a partir de les 10 del matí i durant tot el dia.

Es tracta d’un espai que permet exhibir els treballs de joves artistes creadors del territori. Es comptarà enguany amb 11 paradistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

La jornada s’acompanyarà de diferents activitats artístiques i musicals que amenitzaran l’escenari del Pati. Així, es comptarà amb la participació i les actuacions del Cor modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, l’Escola de dansa Adagi, Centre de Dansa i Comèdia Musical Infinity i Escola de ball Nou Ritme, espectacle de màgia de Darío Proximity, ball folk amb Maite Royano i Espai Trad, les actuacions dels combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard i es tancarà amb el Karaoke Jove amb la companyia artística Loren.

Deixa un comentari