/, Comarques, Portada Destacada/Mazinger Z es torna a reivindicar al Mas del Plata

Mazinger Z es torna a reivindicar al Mas del Plata

Aquesta festa, que després d’un any sense fer-se es torna a recuperar i es vol mantenir-la cada any perquè és el simbol de la urbanització del Mas del Plata

per | 2018-09-02 13:00:3802/09/2018 13:00 | 0 comentaris

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Cabra, s’ha fet aquest diumenge 2 de setembre a partir de les 11 del matí a la plaça del seu entorn. Després d’unes breus paraules de part de l’alcalde -donant la benvinguda- ha començat la festa. S’hi han vist hagut diverses parades, així com també música i barres per beure i menjar. Tot plegat una festa que s’ha allargat fins a mitja tarda.

També destacar que s’ha comptat amb la presència d’Alfredo Garrido, el compositor de la música de la popular sèrie d’animació de Mazinger Z que es va fer molt popular en la dècada dels anys setanta.

El Mazinger Z fa uns 14 metres d’alçada i està fet de fibra de vidre. Aquesta figura és, en part, el símbol que identifica la urbanització, i el motiu de visita de molta gent, que, al cap i a la fi, s’hi arriba per, com a mínim, fer-se la fotografia. Un Mazinger al que abans fins i tot s’hi podia accedir a l’interior i pujar per unes escales fins al cap però que fa anys es va decidir tencar aquesta opció.