Martí Barberà ha estat escollit pel Govern com a nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. Barberà, nascut al Morell l’any 1966 és actualment quart tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Valls i conseller al Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Diplomat com a professor d’Educació General Bàsica, en l’especialitat de Ciències, en l’àmbit educatiu, des de 1987 a 2003 ha estat professor i director (1993 – 2002) de l’Escola Concertada Mare de Déu del Lledó a Valls. També ha treballat com a professor d’educació en el lleure a l’Escola de l’Esplai de Tarragona – Fundació Santa Maria de Ciurana (1989 – 2003).

Barberà ha estat diputat al Congrés dels Diputats del Grup Parlamentari Català – CiU de desembre de 2011 a octubre de 2015. Concretament, ha estat portaveu de la Comissió d’Educació i Esports, ponent del Projecte de llei d’educació LOMCE, portaveu de la Comissió per a l’Estudi del Canvi Climàtic i adjunt a la Comissió d’Agricultura i Medi Ambient. Així mateix, és des de 2003 regidor a l’Ajuntament de Valls i també és actualment conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Des del juny de 2011 a l’octubre de 2011, va ser director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals.