//Malestar a Picamoixons pel tancament de l’única oficina bancària existent

Malestar a Picamoixons pel tancament de l’única oficina bancària existent

Per evitar aquest trasbals, l’EMD de Picamoixons ha demanat als responsables territorials de CaixaBank que l’actual oficina obri, almenys una vegada a la setmana

per | 2020-01-10 12:00:5410/01/2020 12:00 | 1 comentari

El tancament de l’oficina de CaixaBank a Picamoixons ha generat un greu malestar entre els veïns del municipi, segons que ha confirmat a la nostra redacció Francesc Rull, president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons (EMD). De moment, l’entitat bancària mantindrà el servei de caixer automàtic.

Abans de les festes nadalenques, fonts de l’entitat bancària van informar l’EMD que el proper dia 15 de gener tancaria l’oficina en el marc d’una reestructuració que CaixaBank ha posat en marxa en el territori. “Ens han dit que és per donar un millors servei, però la veritat és que deixen Picamoixons, la Riba i Vilaverd, molts són clients d’aquí, sense servei, i ens obliga a anar a Valls amb el que això representa”, diu Francesc Rull, que afegeix “per no dir que la població és majoritàriament gent gran poc habituada a l’ús dels caixers i a internet”.

Per evitar aquest trasbals, l’EMD de Picamoixons ha demanat als responsables territorials de CaixaBank que l’actual oficina obri, almenys una vegada a la setmana, per tal que els usuaris puguin realitzar les seves transaccions amb una caixa presencial.

One Comment

  1. Lluís 25 enero 2020 at 10:52

    Passi-ho bé, passi-ho bé….

Deixa un comentari