/, Cultura, Portada Destacada/L’orgue de Valls reconeixerà els seus primers 150 padrins en un acte d’entrega de diplomes

L’orgue de Valls reconeixerà els seus primers 150 padrins en un acte d’entrega de diplomes

L’acte tindrà lloc dilluns, 18 de juny, a les 19.45 h a l’església de Sant Joan i vol servir d’agraïment a totes les persones, entitats i empreses que s’han sumat al projecte

per | 2018-06-13 10:34:0613/06/2018 10:34 | 0 comentaris

En el marc de la Festa Major de Sant Joan, el proper dilluns, 18 de juny, l’església de Sant Joan acollirà l’acte de lliurament de diplomes als primers padrins de l’orgue de Valls. En concret hi estan citades unes 150 persones i entitats, que ja s’han convertit en mecenes del nou instrument, que volen veure amb motiu de les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l’any 2021.

Entre els padrins i mecenes hi figuren tant particulars com associacions, així com empreses del territori. Durant l’acte s’entregaran els reconeixements i es realitzarà una fotografia conjunta amb tots els homenatjats.

Tot i la bona acollida del projecte, que ja compta amb un nombre destacat de mecenes i d’aportacions, la campanya d’apadrinament de tubs continua en marxa i a bon ritme. Així, aquest dissabte, 16 de juny, i també dins les prèvies del Sant Joan vallenc, el Pati acollirà també un punt d’informació i apadrinaments per fer difusió del projecte i aconseguir nombre més gran de col·laboradors. L’estand estarà obert de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Deixa un comentari