/, Política/L’oposició no entén els càrrecs de país dels regidors vallencs

L’oposició no entén els càrrecs de país dels regidors vallencs

S’ha celebrat un ple extraordinari amb motiu del nomenament per part del Govern de Martí Barberà com a nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa

per | 2017-08-02 14:04:4802/08/2017 14:04 | 0 comentaris

Aquest dimecres 2 d’agost s’ha celebrat un ple extraordinari i urgent a l’Ajuntament de Valls, tot i haver-se celebrat el ple ordinari dilluns 31 de juliol. El motiu era el recent nomenament, per part del Govern, de Martí Barberà com a nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. El càrrec del vallenc se suma al de quart tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Valls i al de conseller al Consell Comarcal de l’Alt Camp.

El ple ha consistit en l’aprovació de l’urgència de la convocatòria, donar compte de les modificacions del cartipàs i la modificació del règim de dedicació de Martí Barberà, membre de la Corporació. La mesura s’aprovava amb 13 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions.

De la sessió plenària es pot destacar la intervenció de la CUP, que ha titllat l’alcalde Albert Batet “d’estratega” i, segons han apuntat, sense dubtar de les competències personals de cada membre del consistori, creuen impossible, amb tants càrrecs, dedicar el temps que es mereix la ciutat. Adreçant-se directament a Barberà, la CUP l’ha definit com a “aventurer” i li han preguntat sobre el seu compromís amb el referèndum.

També cal destacar la intervenció de Ramon Font, de Compromís per Valls, qui ha afirmat que “tants canvis -al cartipàs municipal- no són favorables pel futur de la ciutat”. Per la seva banda, Juan Felipe Martínez, del PSC ha preguntat a Barberà sobre “com compaginarà els càrrecs amb la feina de l’Ajuntament”

Per la seva part, Albert Batet, ha apuntat que “l’important no és el cartipàs ni les dedicacions, sinó la feina que fa el govern i els resultats que se’n treuen”. Segons l’alcalde, “la feina del govern és bona, sempre amb coses a millorar, però com a ciutat i com a ajuntament s’ha avançat”. Batet concloïa que “és bo que la política de la ciutat puguem participar amb la màxima força en el país; l’experiència em diu que és positiu, crea sinèrgies i dinàmiques importants”.

Deixa un comentari