Aquest cap de setmana el Barri de Sant Josep Obrer està de Festa Major i un dels seus actes més coneguts és la llonganissada, sopar que ha tingut lloc aquest divendres 4 d’agost a la Plaça de la Sardana.

Els actes van donar el tret de sortida dijous amb la tronada que marca l’inici de la festa i l’obertura de l’exposició del concurs fotogràfic, que enguany compta amb una cinquantena d’obres. Aquest divendres, com dèiem, es feia la llonganissada del barri seguida de l’actuació del Duet Zadit que amenitzava el ball fins entrada la matinada.

Dissabte es continua amb la festa. Es començarà amb les matinades dels Grallers de la UAF a les 9 del matí i la bicicletada familiar a les 10 h. També hi haurà torneig de tennis taula al local de la UAF entre les 11 i les 14 h. i les activitats infantils i juvenils a la plaça de la Sardana durant tot el dia. Un sopar de germanor i el ball amb el grup Loren seran els darrers actes de dissabte, una vegada més, a la plaça de la Sardana. Diumenge es clourà la festa el barri amb la missa a la capella del convent de les Monges Mínimes a les 10 h. i la festa de l’escuma a les sis de la tarda. Finalment hi haurà l’actuació amb la xaranga Toca Bemolls a les 19.30 h. i la carretillada del Ball de Diables de Valls.