//Lliurats els premis del 13è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc-2018

Lliurats els premis del 13è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc-2018

L’objectiu principal del concurs és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artístic

per | 2019-01-11 20:10:4911/01/2019 20:10 | 0 comentaris

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’Associació Llumull, Accions Audiovisuals van convocar el concurs fotogràfic de Patrimoni Vallenc. La imatge gràfica d’aquesta 13a edició del concurs és del dissenyador José Luis Tierraseca, de Valls, que segueix amb la línia minimalista i tipogràfica.

L’objectiu principal d’aquest concurs és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artístic com la fotografia.

El jurat va estar format per Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc), Sònia Roca (arquitecta i membre de la Comissió de Patrimoni), Lluís Frago (geògraf i professor de Geografia Humana a la UB), Medir Cucurull (fotògraf) i Jordi París (director del Museu de Valls). Tots ells van fer la deliberació divendres, 15 de desembre.

D’aquesta manera, avui, divendres 11 de gener, a dos quarts de 8 de la tarda, al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs s’han lliurat els premis del 13è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc-2018.

Els premiats han estat: Pol Vallvé Pomés, de Valls, amb el premi jove (de 150 euros); Laura Armengol Sardà, de Solivella, amb el segon premi (de 200 euros), i Marina Paredes Joaquín, de Reus, la guanyadora i primer premi (de 300 euros).

Deixa un comentari