//L’Institut Jaume Huguet participa activament en la Fira Camins d’FP

L’Institut Jaume Huguet participa activament en la Fira Camins d’FP

S’han desenvolupat un seguit de xerrades i taules rodones al voltant de temes relacionats amb el desplegament de la llei de formació i qualificació professionals

per | 2019-05-13 19:23:4313/05/2019 19:23 | 0 comentaris

L’Institut Jaume Huguet ha estat present a la fira de Formació Professional Camins d’FP 2019 a Reus. Aquest és un espai que concentra les diverses ofertes de formació professional al Camp de Tarragona.

A FiraReus, els futurs estudiants han pogut conèixer les famílies professionals i cicles formatius que s’imparteixen a l’Institut i participar en primera persona en les demostracions que s’hi han fet. L’alumnat i el professorat del CFGS d’Automatització i Robòtica ha programat un robot que resseguia un circuit prèviament definit per l’alumnat a l’estand de l’Institut. També comptaven amb una càmera que, amb visió artificial, identificava objectes.

Per la seva banda, la família professional de Fabricació Mecànica del centre, que agrupa els CFGM de Mecanització i Soldadura i els CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica i Programació de la Producció en Fabricació Mecànica, ha mostrat mitjançant una fresadora de CNC com fer un mecanitzat a partir d’un programa.

Durant els dos dies, una vintena de professors i alumnes de l’Institut que han participat en la difusió de l’oferta al seu estand han explicat al públic assistent l’oferta formativa de qualitat i de futur que tant en batxillerat com en formació professional s’imparteix al centre.

Deixa un comentari