14.9 C
Valls
Diumenge, Abril 5, 2020

L’IEV acull l’acte institucional dels 20 anys de l’Espai de l’Estudiant

El dijous dia 27 a partir de les 7 de la tarda se celebrarà al Pati de Sant Roc de l’IEV un acte especial amb motiu del 20è aniversari de l’Espai de l’Estudiant de Valls, el saló de l’ensenyament de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

En aquest acte es farà un reconeixement als iniciadors d’aquest projecte plenament consolidat i als expositors i patrocinadors que han estat presents indefectiblement al llarg d’aquests 20 anys. També comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, que amb la seva intervenció musical formaran part d’aquest acte de reconeixement.

L’edició d’enguany de l’Espai de l’Estudiant se celebrarà els dies 12 i 13 de març. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del seu Consorci Prouniversitari; està considerat el segon d’aquestes característiques a Catalunya (després del Saló de l’Ensenyament de Barcelona) i està plenament consolidat amb un constant increment tant d’expositors com de visitants, i és ja una referència per als centres d’ensenyament secundari del territori.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Firagost de Valls manté les seves dates

De moment no hi ha previsió de suspendre o ajornar la Firagost. Foto: El Vallenc

Ajornada la Fira-Mercat del Vehicle Usat de Valls

Fira-Mercat del Vehicle Usat a Valls l'any passat. Foto: El Vallenc La VIII Fira-Mercat del Vehicle Usat i...

Neix una coalició internacional per respondre a la covid-19 en països amb recursos limitats

Es marquen com a objectiu accelerar la recerca sobre la covid-10 en aquelles àrees on el virus podria causar estralls en els ja de per si fràgils sistemes de salut i tenir un enorme impacte de salut en les poblacions vulnerables.

VÍDEO | L’altra cara dels serveis essencials: els quioscos

Els quioscos estan autoritzats a vendre diaris i revistes durant l'estat d'alarma, però el sector denuncia el descens que han patit les vendes

S’ajorna la reunió de la Taula de Coordinació de les Decennals

Imatge d'arxiu d'una reunió organitzativa de les Decennals La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la...