/, Castells, Portada Destacada/Licitat el projecte museogràfic del Museu Casteller

Licitat el projecte museogràfic del Museu Casteller

Els audiovisuals tindran un gran pes en el recorregut museogràfic

per | 2017-07-31 10:40:3831/07/2017 10:40 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls ha aprovat el plec de clàusules per a la licitació dels treballs d’instal·lació de la museografia del Museu Casteller de Catalunya que es construeix a Valls. La licitació inclou el subministrament i instal·lació dels equipaments del projecte museogràfic dissenyat per Ignasi Cristià, així com les obres d’adequació que es realitzaran per adaptar-lo a la museografia i també les obres corresponents als acabats d’entrega de l’edifici amb els immobles veïns. L’import de licitació és d’1.576.311 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució dels treballs, un cop es formalitzi l’adjudicació, és de 6 mesos.

El projecte museogràfic d’Ignasi Cristià, seleccionat en un concurs d’idees l’any passat, destaca per la utilització d’audiovisuals i muntatges immersius i sensorials al llarg del recorregut que el visitant farà pels diferents espais expositius. D’aquesta manera, el discurs museogràfic inclourà diversos nivells de lectura, amb continguts rics i amplis que satisfacin als visitants més entesos i, d’altra banda, amb la utilització de muntatges immersius que permetin fer sentir les emocions i valors que envolten el fet casteller per captar el públic més neòfit.

Els audiovisuals tindran un gran pes en el recorregut museogràfic. L’any passat ja es van enregistrar àmpliament 15 diades castelleres i es van realitzar milers de fotografies, que Ignasi Cristià utilitza per al projecte museogràfic.

Deixa un comentari