//L’exposició “#efecteGEZI. El poder transformador de l’art” dona el tret de sortida a les Jornades de Lluita No-violenta

L’exposició “#efecteGEZI. El poder transformador de l’art” dona el tret de sortida a les Jornades de Lluita No-violenta

Valls per la República ha organitzat aquestes jornades

per | 2019-02-12 11:45:3712/02/2019 11:45 | 0 comentaris

Valls per la República, la taula de coordinació que aplega les entitats i els partits sobiranistes de Valls, ha organitzat unes Jornades de Lluita No-violenta per aquest mes de febrer. Aquestes Jornades tenen com a objectiu donar a conèixer la lluita no-violenta i reflexionar sobre el paper que pot jugar aquesta estratègia en el procés d’assoliment de la República catalana.

L’exposició “#efecteGEZI. El poder transformador de l’art” ha servit per donar inici a aquestes jornades. L’exposició es pot trobar a l’entrada de l’Institut Narcís Oller fins al divendres 22 de febrer. Aquesta exposició és un projecte de la fotògrafa Oriana Eliçabe que mostra el poder de la imaginació col·lectiva quan es posa al servei de la transformació social no-violenta, a partir d’uns fets que van succeir a Istanbul el 2013.

Les properes activitats seran: dijous 14 de febrer, a les 9 del vespre, a l’Institut d’Estudis Vallencs, la projecció de la pel·lícula ‘Selma’, sobre Martin Luther King; dimecres 20 de febrer, a dos quarts de 8 de la tarda, a la sala d’actes de l’escola Enxaneta, la taula rodona “L’estratègia de la lluita no-violenta per fer efectiva la República catalana”; dissabte 23 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia, també a la sala d’actes de l’escola Enxaneta, tallers de lluita no-violenta, i dimarts 26 de febrer, a dos quarts de 8 de la tarda, a la Biblioteca Popular, l’espectacle de poesia ‘Versos contra violència”’ a càrrec del col·lectiu Di-llums d’Arts al Forn.

Deixa un comentari