/, Portada/L’Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació

L’Estiu Actiu tanca amb xifres rècord de participació

Segons dades oficials hi han passat mes de 2.000 persones repartides en una trentena d’activitats. Actes destinats a un públic juvenil organitzats per VallsJove i pel Patronat d’Esports.

per | 2018-08-01 16:41:2601/08/2018 16:41 | 0 comentaris

’Estiu Actiu ha tancat la seva cinquena edició amb el seu millor balanç. Més de 2.000 persones han pres part a les més de 35 activitats repartides entre els 17 dies del mes de juliol d’aquest cicle organitzat per la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Informació Turística o entitats de Valls com el Grup del Teatre Principal, l’Institut d’Estudis Vallencs, el Club Escacs Valls, el Cine Club Valls, la Xarxa Òmnia, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard o el Magatzem del Vermut.

La programació de l’Estiu Actiu ha combinat activitats formatives, de lleure i culturals, a més d’espectacles per a públic familiar —ampliant el seu ressò amb un 35% més de participants en relació amb el 2017— amb la finalitat de generar nous espais de trobada i de participació ciutadana als carrers i places, en especial al Barri Antic. A més de l’increment d’usuaris i de públic, s’ha consolidat el format de l’Estiu Actiu obert a tothom, per a tots els públics i amb un gran nombre d’activitats que han estat gratuïtes amb la voluntat que fossin accessibles per a tothom. La cloenda amb el concert familiar Reggae per Xics!, amb l’actuació de The Penguins, organitzada com a celebració del cinquè aniversari de l’Estiu Actiu, va ser l’activitat més multitudinària, ja que va aconseguir omplir el Pati de públic.

Deixa un comentari