//L’Estiu Actiu arrenca amb nombroses activitats

L’Estiu Actiu arrenca amb nombroses activitats

Aquesta tarda es farà un taller de serigrafia i el II Tast Popular de Vermut

per | 2019-07-05 10:59:0105/07/2019 10:59 | 0 comentaris

Després de quatre jornades farcides d’activitats, sembla que la 6a edició de l’Estiu Actiu, organitzat pel Centre Cívic i Valls Jove, tornarà a comptar amb un bon nombre de participants.

Algunes de les activitats que han destacat aquesta setmana han estat l’espectacle infantil refrescant del dimecres a la tarda i l’inici del curs de guitarra el dimarts. A més s’han dut a terme actes de caire historicocultural, com la ruta “Llegendes i contalles del centre històric de Valls” o les postes de sol al campanar.

Avui, divendres 5, les activitats continuaran amb un taller de serigrafia a les 5 de la tarda al Centre Cívic, i el II Tast Popular de Vermut a la plaça de l’Oli, que l’any passat ja va comptar amb un nombrós públic.

De cara a la setmana que ve, vallencs i vallenques podran gaudir de tallers de robòtica (dilluns a dos quarts de 6), visites al refugi antiaeri (dimecres i dijous a les 10 del vespre) o al cementiri (dilluns a les 10 del vespre). A aquests actes s’hi sumen un taller de sushi divendres al Centre Cívic a les 6 i altres activitats, com la festa de l’escuma dimecres a dos quarts de 6 i un dels plats forts, la II Mostra d’Entitats Juvenils de Valls el proper dissabte dia 13 a partir de dos quarts de 7 al Pati.

La programació continua tot el mes de juliol i té l’objectiu de cohesionar la ciutadania de totes les edats, generant espais de trobada i participació, a més de posar en valor el patrimoni vallenc.

Podeu consultar el programa d’activitats sencer fent clic aquí.

Deixa un comentari