/, Comarques/L’església del Pla estrenarà nova pintura mural

L’església del Pla estrenarà nova pintura mural

Es una pintura mural que està al presbiteri fet pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i que s’inaugurarà el dia 15 d’agost al migdia.

per | 2018-08-12 09:00:1612/08/2018 09:00 | 0 comentaris

Dins de la Festa Major, l’església parroquial de Santa Maria del Pla de Santa Maria estarà d’inauguració per una millora que s’ha fet darrerament.

En concret el que s’ha fet és una pintura mural al presbiteri del temple que representa l’Ascensió de la Mare de Déu. Una pintura mural amb colors molt cridaners i amb predomini dels blaus i dels grocs.

El mural ha estat fet durant tres setmanes per a alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona de la Diputació de Tarragona. Un mural que ocupa 124 m2. Aquest mural s’inaugurarà oficialment el proper 15 d’agost després de la missa del migdia amb una benedicció feta pel capellà.

Del temple planenc també cal destacar altres millors fetes recentment. En concret s’han fet millores a la capella del Santíssim. En concret s’ha arranjat el paviment, el retaule sobre la Mare de Déu dels Dolors. També s’ha arranjat una pintura sobre el Sant Sopar que hi ha a la capella, arranjament a càrrec de Luís Ortíz.

Deixa un comentari