//L’escola de Bràfim, escollida per donar el tret de sortida al curs escolar

L’escola de Bràfim, escollida per donar el tret de sortida al curs escolar

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d’Educació, Jean-Marc Segarra, donaran el tret de sortida al nou curs escolar

per | 2019-09-09 19:01:2909/09/2019 19:01 | 0 comentaris

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d’Educació, Jean-Marc Segarra, donaran el tret de sortida al nou curs escolar des de l’Escola Sant Jaume de Bràfim. L’acte tindrà lloc el dia 12 de setembre, dijous, a les 9 del matí.

El centre està integrat a la ZER Atzavara, amb 209 alumnes matriculats que es reparteixen entre l’escola de Bràfim, l’Escola Sant Sebastià de Nulles, l’Escola La Barqueta d’Alió i l’Escola Manuel de Castellví i Feliu de Vilabella.

Evitar el despoblament de les zones rurals és una de les prioritats del govern, i des del departament d’Educació s’està treballant colze a colze amb les administracions locals, no només per mantenir obertes escoles en nuclis petits sinó també per millorar-ne els equipaments. En el cas de Bràfim, el departament d’Educació i l’Ajuntament s’han posat d’acord per poder construir un nou menjador escolar al costat de les actuals pistes de futbol.

Deixa un comentari