L’Ajuntament de Valls s’ha adherit al programa Apropa Cultura, una iniciativa sociocultural que vol facilitar l’accés a la cultura a aquells sectors de la societat més vulnerables que en poden quedar exclosos.

Aquesta adhesió permetrà que la programació organitzada per Xarxa de Cultura ofereixi a partir de la propera temporada el 2% de l’aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts que poden anar dels 0 als 3 euros per entrada.

La proposta està adreçada als centres socials i associacions que treballen amb persones en risc d’exclusió social per qüestions de salut o dificultats econòmiques, com discapacitats físiques, intel·lectuals i sensorials, drogodependència, salut mental, malalties cròniques, gent gran, immigració, infància i joventut, dona, justícia, sense llar, pobresa i VIH-sida.

Aquest és l’objectiu d’Apropa Cultura, una iniciativa que ha complert 11 anys de vida i que està formada per més de 90 de teatres, auditoris, festivals i museus d’arreu del país i que a partir de la programació del 2018, que es farà pública properament, també comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Valls.