A causa de la pluja, les obres de millora urbanística de l’entorn de l’aparcament de Mossos d’Esquadra, al Barri Antic de Valls, que havien de començar aquest dilluns, dia 5, es posposen fins demà, dimarts dia 6, si el temps ho permet.

Les obres finalitzaran aquest mateix mes de febrer i no hi ha previstos talls de trànsit, excepte en moments puntuals per entrada de maquinària a l’obra. Durant aquest període l’aparcament de superfície quedarà tancat.

El projecte comportarà una inversió de l’Ajuntament de 70.000 euros i dona continuïtat a les millores efectuades en aquest espai en els últims anys. La darrera actuació va ser la restauració patrimonial d’un arc medieval que l’enderroc de dos immobles va posar al descobert l’any passat. Les obres que aquest mes de febrer s’executaran preveuen la instal·lació de mobiliari urbà divers i així, a més de papereres i pilones, també s’ha previst col·locar-hi bancs en diferents punts i adequar un espai per poder seure-hi, amb l’objectiu de fer més agradable urbanísticament l’entorn i afavorir que pugui ser un punt de trobada i esbarjo dels veïns de la zona. Per això mateix, també s’ha previst plantar-hi arbres i, en un punt a tocar del carrer Santa Úrsula, hi haurà un espai de jocs infantils que es pintarà al terra. El projecte preveu la redistribució de l’enllumenat i, a la zona d’aparcament de vehicles, es reservaran també espais per a càrrega i descàrrega per afavorir els comerços de la zona i els venedors del mercat.