//Les expropiacions de la plaça de l’Oli de Valls, al pressupost 2020

Les expropiacions de la plaça de l’Oli de Valls, al pressupost 2020

També en les partides pressupostàries per a l’exercici de l’any vinent, l’Ajuntament destinà una aportació a rehabilitar la coberta deSant Francesc

per | 2019-11-29 09:30:1329/11/2019 09:30 | 0 comentaris

El proper pressupost municipal per a l’exercici 2020 preveurà una inversió per actuar en les expropiacions dels immobles de la plaça de l’Oli —desenvolupament del PAU 23— i en la rehabilitació de la coberta de l’antiga església de Sant Francesc.

Així ho va anunciar la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, en la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls a pregunta del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya. Els socialistes van preguntar a l’equip de govern sobre quines mesures s’aplicaran de forma immediata i quina consignació pressupostària es preveu en el pressupost del 2020 per portar-les a terme.

Durant la passada legislatura, l’Ajuntament va elaborar el Pla estratègic del centre històric que recollia el debat de la Taula en què van participar les associacions de veïns i altres entitats que tenen seu al Barri Antic.

Roca va anunciar que la propera reunió de la Taula de participació tindrà lloc el dia 11 de desembre, en la qual amb les associacions de veïns, tant la del Barri Antic com del Portal Nou, se’n decidirà la composició, amb la representació d’un membre de cada grup polític. En aquesta trobada es decidiran les mesures que s’aplicaran de forma immediata.

Deixa un comentari