//Les escoles volen aturar el nou decret de menjador del Departament d’Ensenyament

Les escoles volen aturar el nou decret de menjador del Departament d’Ensenyament

Diverses escoles de la comarca s’han sumat al manifest

per | 2018-12-03 17:23:2503/12/2018 17:23 | 0 comentaris

Aquesta tarda, diverses comunitats educatives de la comarca s’han concentrat a l’hora de plegar per manifestar-se contra el nou decret de menjador del Departament d’Ensenyament.

Ho han fet amb la lectura del manifest, i han penjat plats de cartró, que l’alumnat ha pintat, en què expressen el model de menjador que volen.

Si s’aprova aquest decret, els menjadors hauran de passar per un procés de licitació pública, fet que suposaria l’abolició de la contractació directa via AMPA o AFA dels centres educatius. Les comunitats educatives volen un nou model del temps del migdia, per tal d’unir educació i alimentació i que s’integrin dins el model educatiu del centre, i no pas el que fomenta aquest decret, que està creat per criteris econòmics i no pedagògics. Tal com s’expressa en el manifest “és imprescindible que les famílies participin i siguin part d’aquest model de menjador que ha de ser gestionat amb criteris socioeducatius, ambientals, de proximitat i que emfatitzi la qualitat nutricional i pedagògica”.

Demà, dimarts 4 de desembre, a dos quarts de 6 de la tarda s’ha organitzat una concentració unitària del Camp de Tarragona al Balcó del Mediterrani.

Deixa un comentari