/, Comarques, Esports/Les activitats de la piscina d’Alcover es poden reservar per mòbil

Les activitats de la piscina d’Alcover es poden reservar per mòbil

Els socis de la piscina poden descarregar l’aplicació a “Mi Club online” introduint un codi, i així reservaran amb rapidesa places a activitats programades i les pistes de pàdel

per | 2018-07-02 12:47:5002/07/2018 12:47 | 0 comentaris

La Piscina Municipal d’Alcover ha posat a disposició dels seus usuaris una aplicació mòbil per poder reservar plaça a les activitats dirigides i a les pistes de pàdel sense necessitat d’acostar-se in situ a les instal·lacions esportives. L’objectiu d’aquesta nova eina és facilitar i accelerar les reserves, prescindint de l’espera i les cues.

Els socis s’han de descarregar el programa ‘Mi Club online’ (disponible per Android i iOS) i introduir el codi KAt7iiLT23 per accedir a la opció específica de la piscina d’Alcover. A banda, rebran un correu electrònic amb les instruccions per donar-se d’alta d’usuari. Així, podran inscriure’s a activitats com zumba, aiguafitness, pilates, entre altres. A més a més, podran reservar pistes de pàdel o consultar els rebuts. Es pot accedir a l’aplicació través del dispositiu mòbil o des de qualsevol ordinador.

Deixa un comentari