/, Portada, Societat/L’Associació de Veïns Francesc Clols canvia de junta directiva

L’Associació de Veïns Francesc Clols canvia de junta directiva

El nou president de l’Associació de Veïns del barri Francesc Clols és Cristian Recasens, que amb divuit anys esdevé uns dels presidents de veïns més jove de Catalunya

per | 2018-01-26 18:00:1726/01/2018 18:00 | 0 comentaris

El proppassat dissabte, dia 20 de gener, al Casal Mossèn Salvador es va celebrar l’assemblea general de socis de l’Associació de Veïns Francesc Clols de Valls.

Entre els assumptes de l’ordre del dia de l’esmentada assemblea es va procedir al nomenament de la nova junta, en què va destacar sobretot la dimissió de Jordi Targa, que n’ha estat president els darrers vint-i-dos anys.

El nou president de l’Associació de Veïns del barri Francesc Clols és Cristian Recasens, que amb divuit anys esdevé uns dels presidents de veïns més jove de Catalunya.

La resta de la junta directiva de l’Associació de Veïns Francesc Clols queda conformada per Abderra Akalay, vicepresident; Rostyslav Kuzevych, secretari; José Carlos Gutiérrez, tresorer; Sergio Gutíerrez, vocal 1; Antonio Torres, vocal 2; Joan Naveros; vocal 3, i Carmen Arbol, vocal 4.

Cristian Recasens, nou president de l’Associació de Veïns del barri Francesc Clols, en declaracions a la nostra redacció ha destacat que entre els objectiu de la nova junta directiva hi ha organitzar activitats adreçades a la mainada i adults i aconseguir millores per al barri.

Deixa un comentari