//L’Alt Camp, amb La Marató de TV3

L’Alt Camp, amb La Marató de TV3

A Valls es farà un sopar al Kursaal

per | 2018-12-15 06:00:5815/12/2018 06:00 | 0 comentaris

Aquest cap de setmana són molts i diversos els actes que hi ha previstos a la comarca de l’Alt Camp per tal de col·laborar amb la Marató de TV3. Tot i així, alguns dels municipis ja van dur a terme activitats en dies anteriors.

Avui dissabte, 15 de desembre, a Puigpelat es fan diversos actes, com un tast al Celler Blanch a les 12 del migdia, un bingo al Casal a les 7 de la tarda, i un sopar acompanyat d’una projecció cinematogràfica. D’altra banda, a les 6 de la tarda hi haurà una sessió de zumba al Casal de la Riba i un espectacle al Casal de Vila-rodona. Al vespre també hi haurà un sopar i bingo al Casal del Milà. Un dels actes més destacats de la comarca serà a les 9 del vespre, amb un sopar solidari al Kursaal de Valls.

Demà diumenge, 16 de desembre, la jornada començarà amb diverses activitats esportives, com la caminada acompanyada d’esmorzar a Vilallonga (a les 9  des de la plaça de l’Església), la caminada de Vilabella (a les 9 des de la piscina) o la ja tradicional Pedalada de Cabra, en què hi ha uns 500 inscrits. A les 12 del migdia hi haurà un vermut al Casal de la Riba, i a continuació, dinar. A les 12.30 h també hi haurà un vermut al Casalot de Santes Creus. A les 2 del migdia, dinar solidari i acompanyat d’un bingo al Local cultural d’Alió i al Centre Cívic del Rourell. I a la tarda, tindran llocs diversos bingos, una de les activitats més tradicionals de La Marató, com el de Vilabella (17 h. a la sala) o el de Picamoixons (18 h. al Local Social).

Deixa un comentari