//L’Ajuntament millorarà l’enllumenat del Polígon Industrial de Valls

L’Ajuntament millorarà l’enllumenat del Polígon Industrial de Valls

S’instal·larà tecnologia led als 850 fanals de la zona industrial i un nou sistema de telegestió de control remot per detectar avaries a l’instant

per | 2019-04-17 13:08:1417/04/2019 13:08 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls ha aprovat inicialment el projecte de millora integral de l’enllumenat de tot el Polígon Industrial. El projecte preveu la modernització de tota la instal·lació, en concret, la renovació amb tecnologia led als 850 fanals de la zona industrial de Valls.

El projecte, aprovat ara inicialment amb un pressupost d’1.464.000 euros IVA inclòs, s’executarà per fases i l’Ajuntament s’ha fixat com objectiu iniciar les obres de cara a principis del 2020, un cop s’hagi completat el tràmit administratiu, la licitació pública i el finançament.

A més de la instal·lació de tecnologia led a totes les lluminàries del Polígon, la modernització inclourà canviar els 20 quadres elèctrics de la zona que, entre altres millores, inclouran un nou sistema de telegestió per control remot que permetrà obtenir dades en temps real del consum elèctric, automatitzar les hores d’encesa i graduar-ne la potència i, a la vegada, detectar de manera instantània avaries per poder actuar i solucionar-les amb més rapidesa.

Deixa un comentari