17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

L’Ajuntament de Valls inverteix més de 300.000 euros més en enllumenat

L’Ajuntament de Valls ha aprovat el projecte i el procés de contractació de les obres de modernització de l’enllumenat a diversos carrers del centre de la ciutat, ald barris Miramar i Nou Miramar i al Parc Caní de la carretera del Pla.

Amb una inversió de 111.000 euros i la renovació de 70 punts de llum s’actuarà també, a la plaça del Quarter i als carrers Anselm Clavé, del Teatre i Jaume Huguet.

Aquestes obres s’iniciaran a principis del 2020 i se sumaran a les que es començaran a executar abans d’acabar l’any tan al Barri del Fornàs com en el tram  de la carretera del Pla comprès entre les places de la Creu i del Cementiti.

En els propers mesos el consistori invertirà més de 310.000 euros en unes actuacions que donaran continuïtat al desplegament, en els últims anys, de la tecnologia Led a l’enllumenat públic de Valls “un sistema que augmenta la sensació d0il·luminació de la via pública, reduint avaries i el consum energètic en gairebé un 80%”, segons que ha destacat l’alcaldessa Dolors Farré.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament

Des del Departament d’Interior es considerava que calia fixar un criteri que fes compatible la necessitat dels ciutadans d’anar a horts d’autoabastament amb les necessàries garanties de seguretat per a la salut d’aquestes persones