/, Portada Destacada, Successos/L’Ajuntament de Valls intensifica els controls d’abocaments per acabar amb les males olors

L’Ajuntament de Valls intensifica els controls d’abocaments per acabar amb les males olors

A la vegada, les mostres que ja s’efectuen periòdicament a la xarxa de clavegueram de la zona industrial s’han intensificat amb l’objectiu d’esbrinar quines han estat les causes.

per | 2018-08-06 13:41:2006/08/2018 13:41 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls ha intensificat els controls ambientals a la xarxa de sanejament per determinar les causes que han afectat la depuradora del polígon industrial. Es tractaria d’un abocament industrial a la xarxa de clavegueram que hauria provocat divendres passat el mal funcionament de la depuradora i, de retruc, les males olors que, en els últims dies, s’han sentit en algunes zones de la ciutat.

L’empresa concessionària de la gestió de la depuradora del polígon industrial ja va iniciar al cap de setmana els treballs per recuperar el funcionament òptim de la instal·lació, en especial amb la regeneració dels microorganismes responsables de la depuració de les aigües. L’abocament hauria mort bona part d’aquests microorganismes i afectat negativament el funcionament de la depuradora. A la vegada, s’estan retirant ràpidament els fangs, amb l’objectiu que, junt amb la regeneració de microorganismes, la depuradora pugui recuperar aviat el seu funcionament i acabar així amb les males olors.

Deixa un comentari