//L’Ajuntament de Valls enceta un estudi sobre l’estat dels edificis de la plaça de l’Oli

L’Ajuntament de Valls enceta un estudi sobre l’estat dels edificis de la plaça de l’Oli

L’Ajuntament de Valls preveu iniciar els processos d’expropiació dels immobles situats en aquesta part de la plaça de l’Oli

per | 2019-10-08 13:30:4008/10/2019 13:30 | 1 comentari

La Regidoria de Centre Històric de l’Ajuntament de Valls està redactant una diagnosi en profunditat sobre l’estat dels edificis d’alguns habitatges de la plaça de l’Oli, concretament de la banda més deteriorada.

Aquesta diagnosi que ha iniciat aquests dies s’espera que en el termini d’un mes pugui estar llesta per determinar així quin és l’estat de les cases pel que fa a la seva seguretat (arrebossats, mènsules en mal estat, coberta, balcons…) i poder prendre mesures de manera immediata si es detecta que s’ha d’intervenir d’urgència.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Valls preveu iniciar els processos d’expropiació dels immobles situats en aquest pany de la plaça de l’Oli. El procés expropiatori es podrà iniciar un cop el POUM sigui aprovat definitivament, però és un compromís del consistori amb l’objectiu de rehabilitar aquest conjunt de cases per generar nou habitatge i rehabilitar la plaça de l’Oli com a plaça emblemàtica del centre històric.

Un comentari

  1. Francesc Manresa Baró 9 Octubre 2019 en 11:39

    I després, que en farem d’wues estudio, si no Hi ha dolucions valentes immediates?. Hi ha tantes urgencies en el nostre barrio antic, que no donarà temps a que ens posem a treballar a la P. De l’Oli, que surtirà un altre tema, no menys greu i urgente. El que necesita sobre tot aquest indret, és realismo 100% per 100%, i preses de decisions decides i contundents.
    Tinguem presente que, el barrio, està en una situación, que no por esperar les nostres decissions. Abancem-nos a l,esponjament natural, que ja s,està produïnt, abans que haguem de lamentar alguna desgracia.

Deixa un comentari