/, Política, Portada Destacada/L’Ajuntament de Valls dona suport al professorat de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Valls dona suport al professorat de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca

Una vegada més, un bon nombre de membres del CDR Valls-Alt Camp han assistit al ple per reivindicar la llibertat dels presos polítics, exiliats, i en aquest cas donar suport també als professors de l’IES El Palau

per | 2018-05-28 18:13:3728/05/2018 18:13 | 0 comentaris

El dilluns de Sant Jordi, 23 d’abril de 2018, es feia pública a través dels mitjans de comunicació la denúncia de la Fiscalia especialitzada en odi i discriminació envers nou docents de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca. Segons la mateixa, els dies 2 i 20 d’octubre de 2017 alguns professors del centre haurien vexat els fills de guàrdies civils per raó de la seva nacionalitat i injuriat els cossos de seguretat de l’Estat.

Els docents afirmen que els debats sorgits a les aules sobre els fets de l’1 d’octubre es van fer partint dels valors que promou i reivindica l’escola pública catalana i que l’Institut El Palau sempre ha fet seus: respecte, empatia, diversitat i esperit crític.

Des de llavors, els professors acusats s’han trobat en el focus mediàtic, on fins i tot s’han arribat a compartir les seves identitats.

Davant d’aquests fets, i en la sessió plenària d’aquest dilluns, 28 de maig, el Ple de l’Ajuntament de Valls ha aprovat per 20 vots a favor i 1 en contra (PP) la moció de suport al professorat de l’institut.

Els CDR, de nou al ple
Una vegada més, un bon nombre de membres del CDR Valls-Alt Camp han assistit al ple per reivindicar la llibertat dels presos polítics, exiliats, i en aquest cas donar suport també als professors de l’IES El Palau.

Com ja és habitual, han aixecat cartells reivindicatius durant les intervencions dels membres dels partits del PP i el PSC.

Deixa un comentari