El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la primera edició del Concurs Audiovisual “Adernats Se7graus” en una gala inaugural en el marc de la Vinitfest, la Festa Major del Vi.

L’acte, que es farà el dissabte 30 de juny, esdevé una fusió de cultura, gastronomia, art i música, i enguany girarà a l’entorn del glamurós cinema dels anys vint.

“Adernats Se7graus” és un concurs pioner a les comarques de Tarragona que agafa el nom de la temperatura a la qual se serveixen els vins mediterranis a l’estiu i respon al doble objectiu d’ajudar a divulgar la cultura vinícola com a part identitària i de potenciar el talent audiovisual català.

L’acte de lliurament dels guardons obrirà la setena edició de la Vinitfest, que els últims anys ha esdevingut la porta d’entrada a l’estiu a partir del retrobament amb les festes majors de principis del segle passat. En aquest context i recordant el cinema a la fresca de festa major, s’instal·larà una pantalla gegant i se celebrarà una gala durant la qual es projectaran els cinc espots finalistes. Hi està previst un aforament de 500 persones.