/, Portada/La Unió Anelles de la Flama estrena el Gegant del Carnaval

La Unió Anelles de la Flama estrena el Gegant del Carnaval

Dissabte de Carnaval rua de Carnaval, amb la representació de l’escena del Moixó Foguer, l’Àliga Plomada, el Gegant de Carnaval i la Geganta de Carnaval

per | 2018-02-08 21:15:4608/02/2018 21:15 | 0 comentaris

Dijous Gras, ha començat, a dos quarts de set de la tarda, a la plaça del Blat, la cercavila fins a la plaça del Pati amb elements festius de la comparsa del Carnaval de la Unió Anelles de la Flama. A més, a les set de la tarda, a la plaça del Pati s’ha presentat el Gegant de Carnaval i arribo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes.

Dissabte de Carnaval, a les 19 h des de la plaça del Blat, rua de Carnaval, amb la representació de l’escena del Moixó Foguer, l’Àliga Plomada, el Gegant de Carnaval i la Geganta de Carnaval, acompanyats de la comparsa de la UAF. En acabar, sopar al local social, i durant la rua hi haurà Manxada per a tothom que porti el got de Carnaval, que també podeu adquirir al bar de l’entitat.

També es recorda que es pot col·laborar amb la comparsa adquirint el motiu del Gegant de Carnaval tot afegint una nova insígnia al dominó.

L’últim acte de les festes de Carnaval d’enguany tindrà lloc el Dimecres de Cendra, amb l’enterro de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i l’arribada de la geganta de la Vella Quaresma, a partir de les vuit del vespre.

Deixa un comentari