//La Tendresa arriba dissabte al Centre Cultural de Valls

La Tendresa arriba dissabte al Centre Cultural de Valls

L'obra narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible

per | 2019-11-28 11:11:2228/11/2019 11:11 | 0 comentaris

La Tendresa, una obra d’Alfredo Sanzol i coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre, es podrà veure aquest dissabte 30 de novembre, a les 21 hores, al Centre Cultural de Valls. Aquesta comèdia romàntica de llenyataires i princeses és protagonitzada per Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

L’obra narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen.

El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Deixa un comentari