//La Setmana Santa de Valls comença amb l’acte institucional i presentació de l’opuscle

La Setmana Santa de Valls comença amb l’acte institucional i presentació de l’opuscle

Durant la vetllada ha tingut lloc el lliurament de la nova medalla de l’Agrupació als expresidents de l’entitat.

per | 2019-03-22 21:25:5822/03/2019 21:25 | 0 comentaris

Antics presidents homenatjats.

La sala de plens de l’ajuntament de Valls ha acollit aquest divendres 22 de març a les vuit del vespre, l’acte institucional i presentació de l’opuscle i cartell de Setmana Santa, primer acte de la programació de la Setmana Santa de Valls.

L’acte institucional ha anat càrrec de Miquel Ugal Pinet.

A més, durant la vetllada ha tingut  lloc el lliurament de la nova medalla de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls als expresidents de l’entitat. Acte acte ha estat la novetat d’enguany.

A més, en el mateix escenari ha tingut lloc el lliurament dels premis de l’onzè Concurs de Dibuix. En aquest concurs ha pogut participar tots els alumnes de les escoles de Valls que cursen des de 1r de primària fins a 2n d’ESO. Així doncs, els premiats han estat: Lucia Estepa, de segon de primària de l’Eladi Homs, ha guanyat el primer premi, i Anna Vaquer, de segon de primària del Claret, el segon. Nil Amat, de quart del Claret, ha guanyat el primer premi, i Lina Ghabbourd, de quart de l’Eladi Homs, el segon. Michèle Ponce, de sisè del Cor de Maria, ha guanyat el primer premi, i Ainoa Verges, de cinquè del Claret, el segon. I Sílvia Plana, de segon d’ESO del Claret, ha guanyat el primer premi, i Pau Güell, de segon d’ESO del Claret, el segon.

Deixa un comentari