/, Comarques, Portada Destacada/La repressió policial a l’Alt Camp deixa més de vuit ferits

La repressió policial a l’Alt Camp deixa més de vuit ferits

Es van registrar incidències en diverses poblacions de la comarca

per | 2017-10-02 10:08:0002/10/2017 10:08 | 0 comentaris

En una jornada històrica a Catalunya que s’ha vist marcada per les actuacions policials, els pobles de la nostra comarca han patit també la desproporció d’algunes d’aquestes accions, que han deixat un balanç de més de vuit ferits a l’Alt Camp.

Van ser diversos pobles que van rebre la visita de la Guàrdia Civil, que es presentava als col·legis electorals amb el fi de requisar les urnes per tal de frenar la votació del referèndum de l’1 d’octubre. És el cas de Cabra del Camp, on quatre persones van resultar ferides, després que els habitants pacíficament tractessin de protegir l’urna.

A Vilabella l’actuació va resultar en, com a mínim, quatre ferits, que van ser atesos al mateix lloc dels fets per una ambulància del SEM.

També es van registrar incidències en altres pobles de la comarca com és el cas de les Pobles, on els habitants van haver de votar als col·legis de Santes Creus o Aiguamúrcia, per exemple. A Puigpelat la Guàrdia Civil es va presentar a primera hora però finalment va marxar i els habitants també van poder votar. Va ser també el cas dels Ranxos de Bonany, on també hi va haver actuació policial i els veïns i veïnes es van veure obligats a votar a Querol.

Deixa un comentari