//La programació del Centre Cívic de Valls inclou 52 activitats

La programació del Centre Cívic de Valls inclou 52 activitats

Les inscripcions, obertes fins a esgotar les places de les diferents activitats, es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic

per | 2019-01-10 10:26:5610/01/2019 10:26 | 0 comentaris

El Centre Cívic ha obert aquesta setmana les inscripcions a les diferents activitats que ha programat per a aquest trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 52 activitats, entre cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a diferents públics, des d’infants a adults i gent gran. Les inscripcions, obertes fins que s’esgotin les places de les diferents activitats, es poden fer a les dependències del Centre Cívic (c/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 h.

El nou programa s’iniciarà la tercera setmana de gener, a partir de dilluns, dia 14, i inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït. La programació del Centre Cívic es pot consultar des de la pàgina web de l’Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d’aquest trimestre (www.valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic). La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals, en concret a l’Espai Ca Creus, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Informació i Turisme, a Vallsgenera i al centre esportiu El Fornàs.

Deixa un comentari