//La presidenta de la Diputació s’ha reunit amb els alcaldes de l’Alt Camp

La presidenta de la Diputació s’ha reunit amb els alcaldes de l’Alt Camp

L’esmentada trobada, celebrada a la Biblioteca Popular, ha servit per debatre i conèixer de primera mà les inquietuds, objectius i reptes dels municipis de la comarca de cara al futur

per | 2019-12-03 18:19:1603/12/2019 18:19 | 1 comentari

Aquest dimarts 3 de desembre, a la tarda, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, s’ha reunit amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca de l’Alt Camp per articular les principals línies estratègiques del mandat 2019-2023.

L’esmentada trobada, celebrada a la Biblioteca Popular, ha servit per debatre i conèixer de primera mà les inquietuds, objectius i reptes dels municipis de la comarca de cara al futur.

Noemí Llauradó ha assegurat que els alcaldes i les alcaldesses, així com la ciutadania que els han escollit, saben millor que ningú quines són les prioritats dels seus respectius municipis. Per això, conèixer-les de primera mà a través d’aquestes trobades esdevé un fet “transcendent” i cabdal per al disseny de polítiques per a la ciutadania.

La presidenta de la Diputació ha afegit que, d’aquesta manera, “garantim i ens comprometem a fer política amb ‘llums llargues’, dissenyant i incidint en el futur de la ciutadania i fugint de les decisions immediates i de la tàctica. Tenim l’oportunitat i l’obligació de fixar horitzó”.

Aquesta reunió s’enmarca en un procés participatiu que s’està celebrant a totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

One Comment

  1. Francesc Manresa Baró 4 diciembre 2019 at 17:09

    Mentre aquestes reunions no s’acabin en això, reunions, podrem dir que serà quelcom positiu. Fa Massa decades que ens governen a la Diputación, Gent del litoral. Gran parte de les inversions més importants, s’han fet les comarques de la costa. Ja va sent hora que que apostem més des de la Diputación, per un equilibri territorial, més just i sostenible.

Deixa un comentari