/, Portada Destacada/La Policia Local i els Mossos d’Esquadra reforcen la presència policial al carrer

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra reforcen la presència policial al carrer

L’Ajuntament ha iniciat els passos per a la instal·lació de càmeres de seguretat en diversos punts de la ciutat.

per | 2018-07-26 18:08:1926/07/2018 18:08 | 1 comentari

La Policia Local de Valls i els Mossos d’Esquadra han acordat augmentar la presència policial als carrers de la ciutat, en especial a la zona del Barri Antic, en resposta als robatoris i fets delictius diversos que s’han produït en els últims dies. En concret, la Policia Local destinarà dues patrulles d’agents, el doble que la dotació actual, a patrullar pels carrers, mentre que els Mossos d’Esquadra també reforçaran la seva presència amb controls, en diversos punts de Valls i a les entrades al Barri Antic. Aquests controls dels Mossos i el reforç de la presència policial es van iniciar ahir mateix a la tarda, ja de manera coordinada amb la Policia Local, i es mantindran en els propers dies.

Aquest dijous, dia 26 de juliol,  al migdia, el regidor de Seguretat Ciutadana, Enric Garcia; la regidora d’Actuacions Públiques, Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas, i el sotsinspector de la Policia Local s’han reunit amb representants de l’associació Comerç de Valls, que ahir va sol·licitar reunió. A la trobada s’ha informat dels operatius que, en els últims mesos, s’havien organitzat, del treball coordinat amb altres cossos i, a la vegada, de les mesures que es prendran a partir d’ara de reforç de la presència policial al carrer. S’ha acordat també mantenir el contacte permanent entre els comerciants i l’Ajuntament, que es farà també extensiu a altres entitats i associacions, per si cal emprendre noves accions en matèria de seguretat ciutadana.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha iniciat els passos per a la instal·lació de càmeres de seguretat en diversos punts de la ciutat, com poden ser eixos comercials principals i carrers del Barri Antic. S’espera que al llarg d’aquest any, un cop es completin les autoritzacions administratives preceptives per a la instal·lació de càmeres a la via pública, s’iniciï la seva implementació progressiva. A la vegada, també s’ha previst treure oferta pública d’ocupació de 4 agents i 1 caporal de la Policia Local.

Un comentari

  1. Gloria Esperanza Herrera Schier 29 Juliol 2018 en 18:24

    Me parece muy bien y muy oportuno ya que Valls y sus alrededores son muy acojedores y bonitos, últimamente se respira un ambiente de inseguridad, además en mi familia hemos tenido que afrontar ya en varias ocaciones momentos de mucho nerviosismo porque han robado en nuestros coche en repetidas veces ya, incluso en el Parquin y también que algunos los conductores de coche en la Zona de 30 Km/h para Bicicletas, no respetan. Teniendo yo que aguantar insultos y acoso. Gracias por la atención prestada.

Deixa un comentari